3 Maj - Okategoriserade

Student 2017

Läsåret börjar lida mot sitt slut och våra treor skall springa ut. Ni är hjärtligt välkomna att ta emot de ”nybakade studenterna”. Fredagen den 9 juni kl 13:00

För att komma till oss
Vår adress är Mårtensdalsgatan 2-8. • Det står FRYSHUSET med stora röda bokstäver på hustaket. Om du reser kommunalt tar du antingen tunnelbanans gröna linje eller lokalbuss nr 4 till Gullmarsplan och promenerar sedan i riktning mot Södra Hammarbyhamnen. Det tar ungefär 5 minuter och det finns skyltar hur du ska gå. Du kan också ta tvärbanan till Mårtensdal.

Viktig information till dig som skall komma med bil
Det är ont om parkeringsplatser runt om Fryshuset. I första hand ber vi er ta tunnelbanan, station Gullmarsplan alternativt tvärbanan, hållplats Mårtensdal. Det är gångavstånd till Fryshuset.

Info i PDF-format: Student FG 2017

för kontakt: e-post student2017@fryshuset.se