Alla passioner

Vi vet att att det skapar högra motivation och engagemang att kombinera sina gymnasiestudier med ett passionerat intresse. Det gör att skolarbetet både får en bättre kvalité och blir roligare. Därför  har du som elev på Fryshusets Gymnasium möjlighet att utöva en passion på skoltid, oavsett vilket program du går.

Vilka passioner du kan välja och hur mycket schemalagd tid du ägnar åt den beror på vilket program du väljer.

På Estetiska programmet så ägnar du ca 7 timmar i veckan åt din passion. Passionen blir din inriktning på programmet.

På övriga program ägnar du cirka 3 timmar i veckan åt din passion. Här går passionen under programfördjupningar.

Klicka i menyn till vänster för att få information om de olika passionerna och programmen.

Du kan även hitta Fryshusets Gymnasium’s program på gymnasium.se