Basket HA, EK, programinriktat individuellt val

Din USP – En grym offensive rebound?

 

Vill du kombinera passionen Basket på Handels och-administration eller Ekonomiprogrammet? Då väljer du att läsa programfördjupningen Entreprenörskap.

Att välja programfördjupningen Entreprenörskap med inriktning Basket passar dig som strävar efter att utvecklas, att kalkylera hur du kan slå dina konkurrenter och som ser Basket som ett spel och en tävling men också en möjlighet att starta projekt och driva ditt eget entreprenörskap. Inom basketen har det stora flertalet av utövarna egna företag. Kanske vill du kombinera basketträning med att driva företag  för design av kläder, reklam och film? Det är bara ett exempel på entreprenöriella projekt som är möjliga i basketvärlden. 

När du väljer programfördjupningen Entreprenörskap med inriktning Basket utövar du din basketpassion tre timmar i veckan. Utöver dessa timmar har du en och en halv timmes teori per skolvecka. De teorikurser du läser är Entreprenörskap, Ledarskap och Organisation samt Marknadsföring.

 

Programfördjupningen Entreprenörskap kombinerat med passionen Basket kan du läsa på:

   

  

 

Inför din ansökan:
Du kan läsa mer om hur passionen Entreprenörskap med basketfördjupning kombineras Handels, Samhäll och Programinriktat individuellt val genom att ladda hem programplanerna ovan.

 

Har du frågor?

Skicka ett mail till våra kontaktpersoner!

Basket på Ekonomiprogrammet, Handelsprogrammet eller Programinriktat individuellt val: programrektor Anna Borgén anna.borgen@fryshuset.se