Fryshuset Gymnasium

Affisch 2023

 

Välkommen på

Mässa: Anpassad Gymnasieskola!

För andra året i rad efter pandemin slår vi upp våra portar. Vi hade 31 fantastiska utställare förra året och 374 nöjda besökare så vi ser fram emot en favorit i repris!

 

Du som besökare är välkommen på drop in, och behöver inte boka, det behöver dock du som utställare göra.

På mässan har du möjlighet till personlig kontakt med gymnasieskolor. Träffa lärare och elever som presenterar sina skolor och få möjlighet att ställa frågor direkt till de som är på skolan.

Vi befinner oss som vanligt i Fryshusets lokaler i Hammarby Sjöstad, södra Stockholm. Utställare kommer att uppdateras löpande inför höstens mässa, se till att ni håller utkik! För frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss på

anpassadgymnasieskola@fryshuset.se

 

 

 

Mässan för Anpassade Gymnasieskolor på Fryshuset gymnasium är en uppskattad och värdefull insats som vi arrangerat årligen i vår arena. Fryshuset gymnasium har under tid sett att det finns ett behov av en mötesplats, där både besökare och utställare på ett enkelt och roligt sätt får möjlighet att skapa kontakt med varandra inför gymnasievalet.

Med den ambitionen vill vi att mässans syfte ska vara att skapa en tillgänglig mötesplats för både skolor och blivande elever. 

Fryshuset arbetar ständigt för att stärka ungas möjligheter, vilket självklart även är en del i arbetet med vår mässa.


För utställare

Anmälan senast 29 september 16:30

Öppettider för utställare 11-19: alltså en timme före och efter mässan för att rodda med er monter.

Borden är 183×76 cm. Max antal personer per monter: 5. Detta för att inte så för trångt runt borden.

Stolar per monter: 3.

Möjlighet till fika och mat: Vår restaurang Kalles som ligger intill Arenan kommer att hålla öppet till 19:00.

Skärm: Tas med av deltagare om intresse finns (finns alltså ej på plats). Max 40″ samt att det EJ FINNS FLIMMER – detta är otroligt viktigt p.g.a. om besökare kommer som kan ha epilepsi. Vi tillåter inget ljud eftersom detta kan bli för intensivt. Hörlurar är okej att ta med för att koppla upp till t.ex. TV.

Servicetekniker kommer att finnas på plats och hjälpa till. Trygghetsvärdar kommer att finnas på plats.

Flyer med utställare samt karta av borden kommer att ges ut på plats.

Det är inte tillåtet att erbjuda mässbesökarna godis, ställa ut större maskiner (som däckkrängare mm.) eller större bildskärmar av hänsyn till målgruppen och utifrån mässlokalernas design och kapacitet.

Tack för visad hänsyn och varmt välkomna!

Skicka in din anmälan här