Introduktionsprogrammen

Individuellt alternativ

Anpassad utbildning efter behov.

På Fryshuset Gymnasium kan du läsa de kurser du behöver för att komma vidare och söka andra gymnasieprogram eller ett arbete. Precis som på våra andra alternativ har du möjlighet att kombinera dina skolämnen med ett passionerat intresse.

1

Ta igen kurser

Det här är alternativet för dig som behöver ta igen kurser du missat under grundskolan och få behörighet till gymnasiet, folkhögskola eller för att gå vidare och börja arbeta. Du får stöd och vägledning för att utveckla dina ämneskunskaper som behövs komma vidare. du koncentrera dig på dina ämnen eller kombinera dina studier med passion musik om du önskar. 

2

Läs vidare

Hos oss kan du välja många av grundskoleämnena och har också möjlighet att kombinera utbildningen med vissa grundläggande gymnasiekurser. Efter 1–3 år har du den kunskap och det självförtroende som krävs för att läsa vidare på ett nationellt gymnasieprogram eller hitta med de kunskaper du fått kunna söka dig ett jobb som du trivs med. 

3

Musik

På individuellt alterntiv har du möjlighet att kombinera dina skolämnen med tillvalet Musik. Spela olika instrument, sjung och skriv låtar. Du får också lära dig musikhistoria och hur du skapar musik i den digitala världen En bra start om du vill arbeta med musik i framtiden.

”Lärarna brinner för att alla ska få en andra chans”

Dante går Individuellt alternativ, passion Musik

Kontakt

Maria Zetterling Dalfalk

maria.zetterling-dalfalk@fryshuset.se

Jennifer Rorarius

jennifer.rorarius@fryshuset.se